Old Merc

Over

Als kleine jongen zat de voorliefde voor automobielen er al in. Wat begon met een verzameling speelgoedauto's werd later uitgebreid tot een collectie schaalmodellen in verschillende schalen. Na het behalen van het rijbewijs is voornamelijk de schaal 1:1 nog van toepassing. Een passie die met het starten van CarClassix verschoven is van een hobby naar werk, met als belangrijkste pijlers: persoonlijkheid, eerlijkheid en kwaliteit!

Bij CarClassix vindt u alleen klassiekers waar wij interesse voor hebben en deze interesse delen we graag met u. U mag er vanuit gaan dat de auto's in een goede staat verkeren. Een klassieker moet bij aankoop goed zijn, maar ook een jaar nadien, zodat u niet voor verrassingen en hoge garagerekeningen komt te staan. Daarom worden de auto's geleverd met een nieuwe apk en zonodig onderdelen preventief vervangen als duidelijk is dat het onderdeel binnen afzienbare tijd aan zijn einde komt.

Daarnaast vinden wij het contact en tevredenheid van de klant erg belangrijk. Daarom horen wij graag uw verhalen nadat u een klassieker bij ons heeft aangeschaft met daarbij een leuke foto die we op de site kunnen plaatsen. Het gaat immers niet alleen om de aankoop van een klassieker, maar ook de beleving en die beleven we graag met u mee. Uiteraard kunt u voor elke klassieker een zoekopdracht plaatsen.